Vrolijke Bosom Buddies

 Van al de tassen, die ik intussen heb gemaakt, blijven er altijd veel restmaterialen over. Zeker van stoffen met patroon die je mooi in het midden wilt hebben van een project. Dan heb je vaak nog leuke restanten over die eigenlijk net te smal zijn om nog voor een tas te gebruiken. Ook van de tussenvulling blijven vaak resten over.
Zonde om dat weg te gooien. Ik heb hiervan een aantal gebruikt om er Bosom Buddies van te maken.
Voor dames die een borst operatie hebben gehad, of een grote boezem hebben of omdat de veiligheidsriem in de auto gewoon niet lekker zit, is deze Bosom Buddy een uitkomst.
Het patroon is van byAnnie, maar ik heb op verzoek van manlief de bovenkant zo afgewerkt dat de hoeken weggevallen zijn, en deze niet hinderlijk of irritant tegen je nek aankomen.
Van de eerste serie Bosom Buddies, waren de dames die hem hebben gebruikt, zeer positief.
Ook was er een mevrouw die een buikoperatie had ondergaan, en de Bosum Buddy gebruikte om de veiligheidsriem die over je buik gaat. Het was een groot succes.
De Buddy is gemakkelijk, door het klittenband, over de veiligheidsriem te plaatsen en ook zo weer er vanaf te halen. En kan zowel voor de bestuurder- als voor de passagierkant worden gebruikt.

Natuurlijk heb ik hier ook weer vrolijke gekleurde Tula Pink stoffen voor gebruikt, in iedere Buddy is een dubbele laag tussenvulling gekomen. De strook met klittenband is op de stof genaaid en niet aan de tussenvulling, zodat deze totaal geen last of irritatie geeft van naden op een geopereerd of gevoelig gebied.
De Buddies zitten heel comfortabel, kunnen in de wasmachine en in de droger.
Voor jezelf, of natuurlijk heel leuk om als cadeautje te geven.

Dit zijn de eerste vijf van de tien die ik maakte, een aantal uit de serie Tiny Beast en een paar uit de serie Moon Garden.

De achterkanten, variërend van Libelles, herten- en berenkopjes tot schattige egeltjes. 

Alle Bosom Buddies zijn met een leuk gekleurd klittenband afgewerkt.

Ook de tweede serie van vijf bestaat uit stoffen van Moon Garden en Tiny Beasts.

Ook hier, naast de mooie pioenrozen, de herten- en berenkopjes en de leuke egels met wasberen.

En ook hier weer gekleurd klittenband gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie schrijft.